Ülkemizden Malzeme Talebi Hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nden Odamıza iletilen yazıda, Dallas'ta yerleşik, telekomünikasyon alanında faaliyet gösteren Versacom firması tarafından Dallas bölgesinde konut, sosyal tesis, okul ve iş merkezini içeren bir yerleşim yeri inşasının planlandığı belirtilerek, söz konusu yerleşim yerinin inşasında kullanılacak malzemelerin Türkiye'den ithal edilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Yazının ekinde ise anılan firmanın öncelikli talep listesi, ilave talep listesi ve inşaat demirine ilişkin talep mektubu ve irtibat kişilerine ilişkin bilgi verilmektedir. Detaylı bilgi için aşağıdaki irtibat bilgileri ya da Houston Ticaret Ataşeliğimiz (houston@ticaret.gov.tr) ile temasa geçilmesinde fayda görülmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,