Sayın Üyemiz,

Oslo / Norveç’te 4 – 7 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Nor-Shipping 2019 Uluslararası Gemicilik Fuarı’nın Türkiye milli katılım organizasyonunun, Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği‘nce organize edilmesi planlanmaktadır.

2019 yılında 27.si düzenlenecek olan ve iki yılda bir gerçekleştirilen fuar, dünyanın önde gelen gemi yapımı ve denizcilik fuarlarından biri olarak görülmektedir. Söz konusu fuarda makine aksamı üreticilerinden tedarikçilere, armatörlerden finans uzmanlarına kadar gemicilik ve açık deniz piyasasıyla ilgilenen çok çeşitli ziyaretçi kitlesinin izlemesi beklenmektedir.

Bahse konu fuara ilişkin çalışmaların sağlıklı olarak yürütülebilmesi amacıyla, konstrüksiyon ve kiralanacak alan tespitinde kullanılmak üzere fuara başvuruda bulunmayı planlayan üyelerimizin 31 Mayıs 2018 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar   kaç metrekareyle katılmak istediklerine ilişkin Ek‘te yer alan ön başvuru formunu doldurarak İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nin 0212 454 05 01-02 numaralı fakslarına veya gemi@iib.org.tr e-posta adresine göndermeleri hususu bilgilerinize sunulur.

Bilgi için irtibat:
Selin Özsoy