Kocaeli Ticaret Odası, yeni yılın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Kocaeli Ticaret Odası’nın 2019 yılı ilk meclis toplantısı, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis üyelerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşen toplantı, KOSGEB Kocaeli İl Müdürlüğü KOBİ Uzmanı Keziban Çelik’in, “KOSGEB 2019 Yılı Destekleri’ konulu sunumuyla başladı. Meclis üyelerini kurum destekleriyle ilgili bilgilendiren Çelik, KOSGEB Kocaeli İl Müdürlüğü olarak, KOTO iş dünyasının her zaman yanında olduklarını ifade etti.

BAŞKAN BULUT’TAN TEŞEKKÜR

Toplantı, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’un aylık faaliyet sunumu ile devam etti. KOTO’nun bir aylık çalışmalarını paylaşan Başkan Bulut, 2018 yılındaki aktif çalışmaları dolayısıyla meclis üyelerine ayrıca teşekkür ederek, 2019 yılını da aynı başarıyla tamamlayacaklarına olan inancını dile getirdi.

DEPREM, KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KOCAELİ SUNUMU

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Toplantısı, KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Şehir Plancısı aynı zamanda inşaat mühendisi Abdurrahman Çuhadar’ın, ‘Deprem, Kentsel Dönüşüm ve Kocaeli’ başlıklı sunumuyla sona erdi.

İlimizin deprem gerçeği ve kentsel dönüşüm uygulamalarının detaylarıyla anlatıldığı sunumda, öneriler de paylaşıldı.

Toplantı, Kocaeli Ticaret Odası 2018 Yılı Kesin Mizanı, 2018 Yılı Gelir Tablosu ve Bilançosu’nun görüşülmesi, onaya sunulması, 2018 yılı Çalışma Raporu hakkında bilgi sunulması, dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.