GES Uygulamaları Bilgilendirme Semineri (11 Ocak 2023, KOTO Hizmet Binası)

Sayın Üyemiz,

Odamız, Kocaeli Üniversitesi ve Energiesan firması işbirliği ile 11 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 14.00’de, KOTO Hizmet Binasında  “GES Uygulamaları Bilgilendirme Semineri”  düzenlenecektir.

Seminerde; güneş enerjisinden elektrik üretimi konusunda teknolojinin son durumu ile Dünyada ve Türkiye’deki gelişmeler, sürdürülebilirlik, karbon emisyonu, güneş enerjisi yatırımları konusunda güncel mevzuat, fizibilite ve sistem kurumları konularında bilgilendirme yapılacak olup yatırım uygulamaları konusunda sorular cevaplandırılacaktır.

Konuşmacılar:

Prof. Dr. Engin ÖZDEMİR- Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği

Mehmet KEMİKSİZ   - Energiesan Güneş Enerji Sistemleri

Ücretsiz gerçekleşecek olan seminere katılım için aşağıda yer alan linkten kayıt yaptırabilirsiniz.

Kayıt İçin Tıklayınız: https://forms.gle/KX5i9uYmWfUENC8S7

Bilgilerinize sunarız.