Akaryakıt Grubu’nun yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası 13. Meslek Komitesi aylık olağan komite toplantısını gerçekleştirdi.

Kasım ayı toplantı zaptının görüşülmesiyle başlayan toplantıda ilk olarak, Kocaeli Ticaret Odası tarafından, Akreditasyon Sistemi çerçevesinde hazırlanan, 2019-2022 Stratejik Planı SWOT analizinin belirlenmesi amacıyla 5 Ocak 2019 Cumartesi günü gerçekleşecek paydaş analizi toplantısı hakkında bilgi sunuldu.

Ayrıca, 2019 yılı içerisinde düzenlenmesi planlanan KOTEV eğitimleri kapsamında, firmalara özel eğitim açılabileceği, söz konusu eğitimlerin açılabilmesi için firma çalışanlarından asgari 10 personelin katılım sağlaması gerekliliği hakkında bilgi verildi. KOTEV, Ocak ayı eğitim takvimi hakkında da bilgi sunuldu.

Teklif ve temenniler bölümünde ise;

Kocaeli Ticaret Odası tarafından, İlk yardım eğitimi düzenlenmesi hususunun Yönetim Kurulu’na öneri olarak sunulmasına,

Şubat ayı içerisinde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’na eş meslek komite ziyareti yapılması hususunun Yönetim Kurulu’na öneri olarak sunulmasına,