İzmit Sanayi Mahallesi Özbaki Sokak üzerinde faaliyet gösteren, Odamız Üyesi Eskar Gıda Maddeleri Pazarlama İnşaat Turizm Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Keleşler Otomotiv Gıda Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi ve Kuzenler Ofset firmalarında 29 Aralık 2017 Cuma günü meydana gelen yangın ağır hasara neden oldu. Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdülmelik Kalay yangının meydana geldiği bölgeye giderek kapsamlı bilgi aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ndeki toplantı nedeniyle Ankara’da olan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı Akın Doğan da yayınladıkları mesajda geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Odamız Üyesi Eskar Gıda Maddeleri Pazarlama İnşaat Turizm Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yetkilisi aynı zamanda Odamız Meclis Üyesi Vezir Kara’ya, Burhan Kara’ya, Duran Kaya’ya, Keleşler Otomotiv Gıda Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi yetkilileri Faruk, Emin, Murat Keleş’e ve Kuzenler Ofset’e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Bir daha böyle felaketlerin yaşanmamasını diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy da bölgeye giderek yangınla ilgili bilgi aldı.