Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz’e ziyaret gerçekleştirdi. Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı’nın da yer aldığı görüşmede, Kocaeli Ticaret Odası üyelerinin beklentilerini ve ticari hareketliliğin daha da artırılması yönünde yapılması beklenen çalışmaları ifade eden Başkan Bulut, geçmiş ve gelecek dönemde tüccar dostu çalışmalar dolayısıyla da teşekkür etti. Kocaeli Ticaret Odası heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vergi Dairesi Başkanı Temiz, Kocaeli esnaf ve tüccarlarına selamlarını ve menfaatlerine yer alacak çalışmaları destekleyeceklerini ifade ederek, “Ticaret Odası üyelerimizin yanındayız” dedi.