Üye Destek Formu

Sayın üyemiz, Dünya çapında etkili olan corona virüsü salgını tehdidi ile yürütülen ulusal mücadelemiz devam etmektedir. Bu süreçte ticari faaliyetiniz ile ilgili banka, kamu kurum ve kuruluşları nezdinde yaşamış olduğunuz sıkıntıları aşağıdaki formu doldurarak tarafımıza ulaştırabilirsiniz.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU YASAL UYARI:

Kocaeli Ticaret Odası tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (KVKK) ilgili hükümlerine uygun olarak; Dünya çapında etkili olan corona virüsü salgın tehdidine karşı Odamız tarafından alınan önlemler kapsamında; bu süreçte ticari faaliyetleriniz ile ilgili yaşanılan sıkıntıların kayıt altına alınması amacıyla kişisel verileriniz bu form ile toplanmakta, işlenmekte, ilgili hizmetin gerektiği süre ile sınırlı olarak saklanmakta, güncellenmekte, kullanılmakta, veri koruması ve güvenliği önlemlerine riayet olunarak ilgili üçüncü kişilerle gerekli olduğu ölçüde paylaşılmaktadır. Bu kapsamda, yukarıda belirtmiş olduğum kişisel verilerimin yukarıda belirtilen amaç doğrultusunda işlenmesine 6698 sayılı KVKK uyarınca açık rızamla onaylıyorum.