Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve beraberindeki heyet, geçirdiği bypass ameliyatı sonrası sağlığına kavuşan Özgür Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmet Çiğit’i ziyaret etti

İlimizin duayen gazetecilerinden, Özgür Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmet Çiğit geçtiğimiz ay geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası bypass ameliyatına alınmış ve istirahat döneminin ardından sağlığına kavuşmuştu. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer, Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Cafer Kozluca, Mehmet Akif Şen ile birlikte, İsmet Çiğit’i Özgür Kocaeli Gazetesi’nde ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Çiğit, KOTO Başkanı Necmi Bulut ve Oda heyetine ziyaret için teşekkür etti.