Tunus/Tekstil ve Giyim Sektöründe Network Kurma Toplantıları Hk.

Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Merkezi Tunus'un Sousse şehrinde bulunan Merkez Ticaret ve Sanayi Odası (CCIC) Başkanı Nebil Mellouli tarafından Türkiye'nin Tunus Büyükelçiliğine iletilen yazıya atfen, CCIC tarafından 7-8 Kasım 2019, tarihlerinde, "Tekstil ve Giyim Sektöründe Network Kurma Toplantıları"nın Sousse'ta düzenleneceği bildirilmektedir.

Anılan etkinliğin, tekstil, giyim sektörünün Tunus sanayisinin sacayağı olduğu ve ulusal ekonomide önemli bir yer tuttuğu, Avrupa'ya coğrafi yakınlık, ürünlerin kalitesinin Avrupa standartlarıyla uyumlu olması, teslimat sürelerinin kısa olması, düşük üretim maliyeti gibi faktörler nedeniyle sektörün oldukça rekabetçi olduğu bildirilmektedir.

Bahse konu etkinliğe Tunuslu ve yabancı şirketlerin bir araya gelerek ortaklık kurmaları açısından fırsat oluşturacağı, İş Forumu kapsamında ikili iş görüşmeleri ve saha ziyaretlerinin düzenlenmesinin de öngörüldüğü ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.