TOBB VE VODAFONE BUSINESS İŞBİRLİĞİ İLE E-TİCARET EĞİTİMİ

Kocaeli Ticaret Odası olarak üyelerimizin dijital ticaret alternatiflerinden azami oranda faydalanması adına çalışmalar pandemi döneminde de sürdürüldü.

Bu kapsamda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Vodafone Business işbirliğinde işini dijital ortama taşıyarak e-ticaret sistemini kurmak isteyen üyelerimiz için geliştirilen  “E-TİCARET HİZMET PAKETİ” nin tanıtımı ve e-ticaret ile ilgili detaylı bilgileri paylaşıldığı çevrimiçi toplantı organizasyonu gerçekleştirildi. Eğitimin ilk bölümünde eğitmenler tarafından e-ticaretin temel faydaları, e-ticarete sayılarla bakış, yazılım türleri, web sitesi trafik kaynakları, daha iyi seo'nun sırları, satış dönüşüm oranları nasıl arttırılır, e-ticarette satış kanalları (Sosyal medya - pazaryerleri) ve e-ticarette entegrasyon ile ilgili detaylı sunumlar gerçekleştirildi. İkinci bölümde ise e-ticaret ile ilgili üyelerimizden gelen sorular yanıtlanarak program tamamlandı.