Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Sanayi Odası tarafından bu yıl 10.’su düzenlenen Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu Ödül Töreni’ne katılaraki firmalara ödüllerini takdim etti.

Wellborn Luxury Hotel’ de düzenlenen ödül törenine; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Hülya Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, KOTO Meclis Üyesi İbrahim Atalay, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, İlçe Belediye Başkanları, Körfez, Gebze, Düzce, Yalova Sanayi ve Ticaret Odaları Başkanları, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, İl Müdürleri, OSB Yönetim Kurulu Başkanları, KSO Yönetim Kurulu Üyeleri, KSO Meclis Üyeleri, kadın girişimciler ve genç girişimciler, ödül alacak firmalar ve çok sayıda sanayici işadamı katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi. Büyük Ödüller;  Büyük Ölçekli Kuruluş kategorisinde; Aromsa Besin Aroma ve Katkı Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., KOBİ kategorisinde ise; Akkar Silah Sanayi LTD.’ye verilirken, Sektör ödülleri de: Ağaç ve Kağıt Ürünleri Kobi Sanayi Sektörü; TRİ-WALL Turkey Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş., Elektrik, Elektronik ve Otomasyon Ürünler Sanayi Sektörü Kobi; CTECH Bilişim Teknolojileri A.Ş., Elektrik, Elektronik ve Otomasyon Ürünler Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Teksan Jeneratör Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Gıda Sanayi Sektörü Kobi; Tatlan Pazarlama Gıda Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ.,  Kimya Sanayi Sektörü Kobi; İzel Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. , Kimya Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Coster Aerosol Valf Sanayi, Ticaret A.Ş,  Makine Sanayi Sektörü Kobi; ICM Makine ve Mühendislik Limited Şirketi, Makine Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Sistem Teknik Sanayi Fırınları A.Ş., Metal Sanayi Sektörü Kobi; Rokteknik Metal Makine ve Kalıp Sanayi, Ticaret Limited Şirketi, Metal Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Cryocan Basınçlı kaplar Endüstriyel Tesisler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi,   Petrol ve Petrol Ürünleri Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Belgin Madeni Yağlar Ticaret ve Sanayi A.Ş., Plastik ve Kauçuk Ürünleri Sanayi Sektörü Kobi;  Tanyeri Plastik Ambalaj ve Kalıp Sanayi, Ticaret Limited Şirketi, Plastik ve Kauçuk Ürünleri Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Pimtaş Plastik Sanayi Ticaret A.Ş.,  Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Autoport Liman İşletmeleri A.Ş., Taşıt Araçları ve Yan Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Ford Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi,  Tekstil Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Metraco İthalat ve İhracat ve Ticaret A.Ş., Yazılım Ürünleri Sektörü Kobi; Asis Otomasyon ve Akaryakıt Sistemleri Anonim Şirketlerine ödülleri verildi.

Büyük Ölçekli Kuruluş; Aromsa Besin Aroma ve Katkı Maddeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adına Genel Müdür Yardımcısı Melis Aytama, Kobi dalında ise; Akkar Silah Sanayi Limited Şirketi adına İcra Kurulu Başkanı Mehmet Akdal’a ödülleri Vali Hüseyin Aksoy, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı  Ender Yorgancılar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu tarafından verildi.

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut, Metal Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Cryocan Basınçlı kaplar Endüstriyel Tesisler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adına Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Urhan’a ödülünü takdim etti.