Pişmaniye Sektörü Temsilcileri İşbirliği Programı için bir araya geldi

Kocaeli Ticaret Odası’nda komiteleri oluşturan alt sektörlerin istişare toplantıları tüm hızıyla devam ediyor. Sektör üyeleri bu toplantılarda görüş ve önerilerini paylaşarak, sektöre yeni ufuklar kazandırıyor.

16. Meslek Grubu öncülüğünde bir araya gelen sektör temsilcileri KOSGEB Kocaeli Doğu Müdürü İbrahim Ustaömer’den destekler hakkında bilgi aldı.

Odamız Meclis Üyesi Yaşar Can ve  Meslek Komite Üyesi Davut Önder Akbaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda sektör temsilcisi firmalar hazır bulundu. KOSGEB Kocaeli Doğu Müdürü İbrahim Ustaömer katılımcılara  İşbirliği Programı hakkında sunum gerçekleştirdi. Akabinde soru-cevap bölümü ile program tamamlandı.

İŞBİRLİĞİ DESTEK PROGRAMI

Desteğin amacı, KOBİ düzeyindeki işletmeleri bir araya getirerek rekabet avantajı oluşturmak ve yeni pazarlara girişte bu avantajı kullanmayı sağlamaktır. Personel, makine-teçhizat, hammadde, yazılım, işyeri kiralama, hizmet alım giderleri ve diğer giderler destek kapsamında yer almaktadır. 5 Milyon TL’ye kadar sağlanan desteğin oranı %60’dır. 12-36 ay süreli proje başvuruları yapılabilmektedir.

Detaylı bilgi için; https://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/destekdetay/6850/is-birligi-destek-programi