PANDEMİ SÜRECİNDE KAYGI STRES VE BAŞA ÇIKMA YOLLARI” SEMİNERİMİZİ ONLİNE OLARAK GERÇEKLEŞTİRDİK

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs, iktisadi olduğu kadar sosyal ve psikolojik etkileriyle de tüm dünyada etkilerini sürdürüyor. Tüm bu gelişmeleri başından bu yana takip eden Odamız, “Pandemi Sürecinde Kaygı Stres ve Başa Çıkma Yolları” konusunda bir seminer gerçekleştirdi. 29 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşen seminer, online webinar şeklinde yapıldı.

Seminerde, TOBB ETÜ Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ayşe Nuray Karancı, Dr. İlknur Dilekler ve Dr. Gözde İkizer konuşmacı olarak yer aldı. Odamız Genel Sekreteri Mert Anlıpak’ın yaptığı açılış konuşması ile başlayan program, Prof. Dr. Ayşe Nuray Karancı’nın sunumuyla devam etti. Dr. İlknur Dilekler ve Dr. Gözde İkizer’in anlatımları sonrasında, seminer soru-cevap bölümü ile tamamlandı.