ODAMIZ GİRİŞİMLERİ İLE AÇIKLANAN TOBB NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Tüm dünyayı sarsan koronavirüsle iktisadi açıdan da etkin bir şekilde mücadele edilmesi gerektiğini, daha ilk gününden açıklayan Kocaeli Ticaret Odası, kurumsal olarak başlattığı mücadelede, girişimlerinin sonuçlarını almaya başladı.

Koronavirüsle iktisadi mücadele kapsamında girişimde bulunduğumuz ‘Nefes Kredisi’ TOBB tarafından açıklanmıştır.

TOBB Nefes Kredisi'nin brüt faiz oranı yıllık yüzde 7,5 olup, 2020 yılı sonuna kadar anapara ve faiz ödemesi olmayacaktır.  Krediyi alan üyemiz, krediyi 2021 yılında 12 eşit taksitte geri ödeyecektir.

Ticari hayatı oldukça etkileyen bu dönemde Nefes Kredisi, üyelerimizin ihtiyaçlarına merhem olacaktır.

Nefes Kredisine başvurmak isteyen üyelerimiz, Odamızdan “TOBB Nefes Kredisi içindir.” İbareli faaliyet belgesi alarak başvurularını Denizbank’a yapabileceklerdir.

Kredi başvurusu ile ilgili gerekli olan faaliyet belgesini online olarak https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/     adresinden alabilirsiniz.