KOSGEB Yeşil Sanayi Projesi Bilgilendirme Toplantısı (26 Aralık 2023 Salı, KOTO Hizmet Binası)

Sayın Üyemiz,

KOBİ'lerin yeşil dönüşümünü gerçekleştirmeleri ve uluslararası rekabet gücünü artırmaları amacıyla KOSGEB ve Dünya Bankası tarafından yürütülen "Türkiye Yeşil Sanayi Projesi"  hayata geçirilmiştir.

Firmalarımızın; çevre dostu teknolojilere geçişini ve enerji maliyetlerini düşürmelerine katkı sağlayacak ve 2053 net sıfır emisyon hedefine ulaşmalarında büyük destek olacak proje çağrılarına ilişkin, Odamız ve KOSGEB Kocaeli Doğu Müdürlüğü işbirliğinde 26 Aralık 2023 Salı günü saat 14:00’te KOTO Hizmet Binasında bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Söz konusu desteklerle ilgili; destek başvuru süreci hakkında bilgi almak ve başvuru yapabilmek için toplantıya katılımlarınız önemli olup, toplantıya katılım için kayıt yaptırmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

Toplantıya katılım kaydı oluşturmak için TIKLAYINIZ.

Tarih: 26 Aralık 2023 Salı

Saat : 14.00