MİLYON KADINA MENTÖR PROJESİ LANSMAN TOPLANTISI

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) ve ABD Ticaret Odası arasında imzalanacak 2021 yılı Eylem Planı kapsamında, kadın girişimcilik konusunda işbirliği hususu da yer almaktadır. Bu kapsamda, “Milyon Kadına Mentör” Projesi Lansman Toplantısı, 8 Mart 2021 Pazartesi günü, Türkiye saati ile 17.00-18.00 arasında sanal ortamda gerçekleştirilecektir.

“Milyon Kadına Mentör” Projesi, mentör ve mentörlük desteği ihtiyacı duyan iletişim ağını dijital bir platformda bir araya getirerek, genç kadın girişimcilere önde gelen özel sektör liderlerinden STEM (bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik) alanlarında mentörlük desteği alma fırsatı sunacaktır. Türkiye’deki Amerikan firmalarının üst düzey yöneticilerinin geleceğin kadın yöneticilerine mentörlük desteği vereceği Proje kapsamında 10 yıl içerisinde 1 milyon mentörlük ilişkisi kurulması planlanmaktadır.

Projenin Lansman Toplantısının programına ve kayıt işlemlerine ;

https://events.uschamber.com/womeninbusiness/900639?i=cHdF_X4KOIdNIfFTKAMBoThKNl1_c7cW adresinden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,