Kocaeli ticaret Odası 15. Meslek Komitesi’nde yer alan matbaacılar 4-8 Ekim tarihlerinde TÜYAP tarafından düzenlenen 13. Printtek Fuarı’na kalabalık bir üye grubuyla katıldı

Matbaacılık ve dijital teknoloji alanlarındaki son yeniliklerin sergilendiği fuarda, Kocaelili matbaacılar da özellikle yeni teknolojilerle ilgili bilgi edindi.

Matbaacılar Federasyon Başkanı ve Ankara Matbaacılar Odası Başkanı  Hüseyin Gürbüz, Genel Sekreter ve Antalya Matbaacılar Odası Başkanı Tayyar Tekin, İzmir Matbaacılar Odası Başkanı Ceyhun Güçtan, Kocaeli Matbaacılar Derneği Başkanı aynı zamanda KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif Şen ve diğer yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu Matbaacılar Federasyonu standı da ziyaret edildi.

Fuar ziyaretini değerlendiren KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif Şen, “Bu fuarlarda meslektaşlarımız dünyadaki son gelişmeleri takip etme fırsatı buldu” dedi.