Kocaeli Ticaret Odası 22.Meslek Komitesi Sigorta Acentelerine yönelik düzenlediği ‘Araç Değer Kaybı’ semineri büyük ilgi gördü.

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Üyeleri Medet Aydın ile Nazan Topdemir Bülbül ile 22.Meslek Komitesi Başkanı Olcay İlter ve üyeler Nurgül Moldur, Cem Dayanç ve Önder Dükmen’in evsahipliğindeki seminerde sigorta sektörünün önemli konularından ‘Araç Değer Kaybı’ konusu çeşitli yönleriyle ele alındı. Seminere KOSAD-Kocaeli Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Nihat Güngör’de katıldı.

22.Meslek Komitesi Başkanı Olcay İlter’in açılış konuşmasıyla başlayan seminerde Sigorta Eksperi ve Adli Bilirkişi Kayhan Anaral, ‘‘Araç Değer Kaybı’ konusunu her yönüyle anlatıp örnekler verdi.  Müşteri, Sigorta Şirketi, Sigorta Acentesi ve Tahkim ve Hukuk konularının ayrıntılı olarak anlatıldığı seminerde SEDEV- Sigorta Eksperleri Vakfı Genel  Sekreteri Samim Boysan ile Kocaeli’den Nedret Dışpınar’da yaşanan olaylardan örnekler vererek katkıda bulundular. Kocaeli’deki Sigorta Acentelerinin konuyla ilgili uygulamada yaşanan sıkıntılar ile ilgili sorularının da cevaplandığı seminer çok yararlı oldu.