KOTO’ya Gaziler ve Şehit Yakınları Derneği ile Özel Yurtlar Derneği’nden ziyaret

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Şaban Arlı ve Özel Öğrenci Yurtlar Derneği Başkanı Cihan Şenses Kocaeli Ticaret Odası Başkan ve Yöneticilerini ziyaret ettiler.

Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer ve Yönetim Kurulu üyeleri ile tanışan Türkiye Harp Malülü  Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri  Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Şaban Arlı (Şehit Jan.Er Emre Kaan Varlı’nını babası) ve beraberindeki Fadime Kara (Şehit Fatih Kara’nın eşi), Selahattin Karagöz (Şehit Fatih Karagöz’ün Babası), Soner Gökbayrak (15 Temmuz Şehidi Polis Serdar Gökbayrak’ın kardeşi) Yaşar Saral (Güneydoğu Gazisi) dernekte  yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdiler.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ile görüşen İzmit Özel Yurtlar Derneği Başkanı Cihan Şenses ve beraberindeki heyette Erkan Güz, Mustafa Yavuz, Şeyda Şanlı, Selma Tan, Furkan Yılmaz, Erkan Karatay ve Bilal Yılmaz yer aldı. İzmit Özel Yurtlar Derneği Başkanı Cihan Şenses yeni eğitim yılı öncesinde başta pandemi önlemleri ve kamu kurumlarıyla ilgili konularda KOTO Başkanı Necmi Bulut’a bilgi verdiklerini belirtti