KOTO’nun Kadın Girişimcileri, 8 Mart Kadınlar Günü etkinliğine katıldı

Kocaeli Ticaret Odası’nı temsilen Kocaeli İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nde görev yapan Kadın Girişimcilerden Esma Bektaş ve Eda Efe, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 8 Mart Kadınlar Günü etkinliğine katılarak, Vali Hüseyin Aksoy ile bir araya geldi

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle program düzenlendi. Kocaeli Ticaret Odası Burhan Kasım Meclis Salonu’nda gerçekleşen programa; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, eşi Hülya Aksoy, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Nilay Coşgun,  Vali Yardımcıları Suat Yıldız, Dursun Balaban, eşi, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, eşi, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve eşi, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan,  Cumhuriyet Başsavcı Vekili Erdal Yücel ve eşi, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve eşi, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Kocaeli Ticaret Odası’nı temsilen Kocaeli İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nde görev yapan Kadın Girişimcilerden Esma Bektaş ve Eda Efe, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,  kadın kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda kişi katıldı. Programda Vali Aksoy ve eşi Hülya Aksoy ile bir araya gelen KOTO Kadın girişimcileri, yaptıkları başarılı çalışmalarla ilgili bilgi vererek, programlara davet etti.