Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan ve beraberindeki heyetle birlikte Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ile bir araya geldi

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yusuf Erenkaya, Murat Barış, Abdurrahman Çuhadar, Yusuf Ziya Uludüz, Adnan Turan, Ömer Efe ve Meclis Üyesi Hüseyin Avni Aslan, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. Kocaeli Ticaret Odası’nın yeni yönetimi ve yeni dönem çalışmalarıyla ilgili bilgi aktaran Başkan Bulut, Kocaeli Valiliği ile çok önemli işbirliklerine imza atıldığını ifade ederek, bu işbirliğinin artarak devam edeceğini ifade etti. Vali Aksoy ise Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.