KOTO’dan sel mağduru üyelere yağmur altında ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer ve Volkan Yılmaz, geçtiğimiz gün etkili olan sağanak sonrası sel mağduriyeti yaşayan üyeleri yağmur altında ziyaret ederek, ‘geçmiş olsun’ dileklerini sundu

Kocaeli başta olmak üzere tüm yurt genelinde etkili olan sağanak yağmur sonrası yaşanan sel felaketi, bazı bölgelerde KOTO üyelerini de mağdur etti. Sel haberlerinin gelmesinin ardından yağmura aldırmadan sel mağduriyeti yaşayan KOTO üyelerinin işyerine giden Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer ve Volkan Yılmaz, ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileterek, ihtiyaç duydukları desteklerle ilgili görüş alışverişi yaptı. KOTO Genel Sekreter Yardımcısı Adem Aykaç'ın da yer aldığı Oda heyetine teşekkür eden üyeler, bir daha aynı mağduriyetlerin yaşanmaması için, sorunların giderilmesi için görüşmeler gerçekleştirilmesi talebinde bulundu.