KOTO’dan, KOÜ Genel Sekreteri Eren’e ‘hayırlı olsun’

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Erenkaya’nın yer aldığı Oda heyeti, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreterliği görevine getirilen Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Eren’i ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

KENT KAZANDI

Ziyarette konuşan KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gezer, KOTO ve Kocaeli Üniversitesi arasındaki uyumlu birliktelik sayesinde, önemli projeler hayata geçirildiğini ifade ederek, “KOTO olarak, üniversite- iş dünyası birlikteliğine üst düzeyde önem veriyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde güzel projelere imza atarak, kentin kazanımları noktasında değer ürettik. Dr. Mustafa Eren hocamızın da destekleriyle bu uyumun artarak devam edeceğine inanıyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi. KOÜ Genel Sekteri Dr. Eren, KOTO heyetine teşekkür etti.