KOTO Başkanı Bulut ve Meclis Üyeleriyle Maliye Bakanı Elvan’ın katıldığı "Kocaeli İş Dünyası Buluşması"nda

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan katıldığı Kocaeli Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Kocaeli İş Dünyası Buluşması" programınaYönetim Kurulu ve Meclis üyelerinden oluşan kalabalık bir heyetle katıldı.

Kocaeli Valiliğinin düzenlediği Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulları ve Meclis Üyeleri ile İş Dünyası STK’ları SİAD Başkan ve Yöneticileri, Esnaf Odaları Başkanlarının katıldığı toplantıda vergi ağırlıklı konular ele alındı.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili dışsal bir şok olmaması durumunda 2021 yılı için yüzde 8'in üzerinde bir büyüme beklediklerini bildirdi.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut toplantıda söz alarak görüşlerini açıklarken iş dünyasının taleplerini dile getirdi ve yazılı olarakta Bakan Elvan’a sunarken, Meclis Üyeleri Yaşar Can, Veysel Besnili ve Yıldırım Yılmaz ile Odamız Üyesi Cemal Türengül sektörleri ile ilgili konularda söz alarak sorunlar ve çözüm önerilerini dile getirdiler.