KOTO Başkanı Bulut İhtiyaç sahibi öğrencilere tablet dağıtımına katıldı

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde ve Körfez Ticaret Odası ev sahipliğinde Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası ve Deniz Ticaret Odası işbirliğiyle pandemide online eğitim gören, maddi imkanı olmayan öğrenciler için klavyeli tablet dağıtım törenine katıldı. Bu kapsamda Kocaeli'de bulunan ve online eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrencilere 360 adet tablet desteği verildi. Körfez Ticaret Odası Konferans Salonu'nda gerçekleşen törende 360 adet tablet İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve ilçe milli eğitim müdürlerine teslim edildi.

Törene; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ilçe milli eğitim müdürleri katılım sağladı.

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘Dijitalleşme küresel eğitim için önemli bir kilometre taşıdır, yaygınlaşması, yerleşmesi ve normalleşmesi eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak anlamında çok önemli bir adım olacaktır.Bu noktada, TOBB'un sosyal sorumluluk bilinciyle her yıl 81 ildeki öğrencilere düzenli olarak uyguladığı "Eğitime destek" kampanyamızı Kocaeli Ticaret Odası olarak da katkılarımızla, Kocaeli’deki Odalarımız ile birlikte bu yıl, evde eğitim görme zorunluluğunda ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimizin, tablet ihtiyaçlarının karşılanması konusunda gerçekleştiriyoruz. Bizler bütün öğrencilerimizin online eğitim süreçlerinde yer almalarını istiyoruz. Özellikle dezavantajlı bölgelerimizde bu öğrencilerimizin eğitim süreçlerinde etkili bir şekilde yer almalarına önem veriyoruz.’ dedi.