KOTO Başkanı Bulut, Büyükşehir Başkanı Büyükakın’la Galericiler Sitesi Esnafının teşekkür kahvaltısına katıldı

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Büyükşehir Başkanı Tahir Büyükakın’la Galericiler Sitesi olarak bilinen Kocaeli  Oto Ticaret Merkezindeki esnafların sorunlarına gösterdikleri duyarlılık için düzenledikleri teşekkür kahvaltısına katıldı.

Kocaeli Motorlu Araç Satıcıları Koopetatifi ve Oto Ticaret Merkezi  Başkanı Fahrettin Batı’nın ev sahipliğindeki kahvaltılı toplantıya KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz ve 12. Komite (Motorlu Taşıtlar Otomotiv ve Yedek Parça) Başkanı Serkan Karadılar ile Galericiler Sitesi esnafları katıldı.

Kocaeli Motorlu Araç Satıcıları Koopetatifi ve Oto Ticaret Merkezi  Başkanı Fahrettin Batı açış konuşmasında, ‘2.El Oto alım satımında yapılan düzenlemelerle sektörümüzde yeni döneme giriyoruz. Kocaeli Oto Ticaret merkezimizde müşterilerimize pandemi kurallarını tam olarak titizlikle uygulayarak hizmet veriyoruz. Sitemizin geçtiğimiz günlerdeki alt yapı sorunlarını Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle çözüldü. Büyükşehir Başkanımız Tahir Büyükakın ve Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’e katkıları için teşekkür ediyoruz. Bugünkü toplantımıza katılan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’a da başta sektörümüzdeki değişiklikler ve Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavları ve Galericiler Sitesinin İmar sorunlarına gösterdiği çözüm bulma gayreti ve desteği içinde teşekkür ederim ‘ dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın’da toplantıda yaptığı konuşmada İzmit ve Kocaeli’nin tamamında başta ulaşım olmak üzere yapılan projelerle ilgili bilgi verdi.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’ta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kocaeli Oto Ticaret Merkezi yönetimi ve esnaflarının katılımıyla gerçekleşen kahvaltılı buluşmada yaptığı konuşmada, ‘2.El Oto Alımındaki yeni uygulamanın sektörün gelişimine ve ticaretin daha düzenli ve güvenli hale geleceğini belirterek, Bu düzenlemeye ek olarak Pert olarak bilenen ağır hasarlı araçlarında satışı ile ilgili çalışma yapılması yönünde görüş bildirdi.