KOTO Başkanı Bulut’a Ulaşım Kooperatifler Birliği Başkanı Kurt’tan ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim kurulu Başkanı Necmi Bulut’u Şehiriçinde ulaşım hizmeti veren Otobüscüler ve Minibüscüler Kooperatifler Birliği Başkanı Mustafa Kurt ziyaret etti.

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Ulaşım kooperatifleri birliği ziyaretinde ‘ Pandemi süresince birçok meslek grubunda olduğu gibi ulaşım taşımacılık hizmeti veren esnafımızın işlerinde önemli bir düşüş olduğunu biliyoruz. Pandeminin daha fazla yayılmaması için taşımacılık yapan esnafımızın kurallara hassasiyetle uymasını bekliyoruz. Araçların sürekli dezenfekte edilmesi maske ve mesafeye dikkat edilmesi hepimizin ortak yararınadır’ dedi.

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer ve Volkan Yılmaz Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Erenkaya ve Otobüscüler ve Minibüscüler Kooperatifler Birliği Başkanı Mustafa Kurt ile Niyazi Yağız (5.Nolu Şehiriçi Koop), Muhammet Kılıç (Gebze İzmit Koop), Ahmet Utaş (Karamürsel İzmit Koop) Mehmet Yaşar (Değirmendere İzmit Koop), Osman Ayık (Çayırova-İzmit Koop) Mahmut Aktaş (Köseköy İzmit Koop) ile Ulaşım kooperatifleri Temsilcileri Hasan Pehlivanoğlu, Tarık Aykut Alp ve Ali Demirci KOTO’daki ziyarete katılan isimlerdi.

Otobüscüler ve Minibüscüler Kooperatifler Birliği Başkanı Mustafa Kurt pandemi döneminde yolcu taşımacılığı yapan üyelerinin büyük sıkıntı yaşadığını vurgulayarak, ‘ Kooperatiflerimizin üye olduğu bize her zaman destek veren KOTO Başkanı Bulut’tan sorunlarımızın daha üst makamlara iletilmesi yönünde çabalarımıza katkı vermesini istiyoruz’ dedi.