KOTO Başkanı Bulut’a Genç MÜSİAD ve İş Bankası Müdürü Can’dan ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı Akın Doğan’ı Kocaeli’ye atanan İş Bankası Kocaeli  Şube Müdürü Kemal Can ziyaret etti.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ile Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz ve Hüseyin Gezer Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Erenkaya’nın katıldığı ziyarette İş Bankası Kocaeli  Şube Müdürü Kemal Can ile Müdür Yardımcısı Şerife Türetmiş İnce genel ekonomik gelişmeler ile İş Bankasının bankacılık işlemleri konusundaki destekleri görüşüldü. İş Bankası Kocaeli  Şube Müdürü Kemal Can ile Müdür Yardımcısı Şerife Türetmiş İnce Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan’ı da ziyaret etti.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut daha sonra Genç MÜSİAD heyetini kabul etti.  Genç MÜSİAD  Başkanı  Muhammed Seydaoğlu, Başkan Yardımcıları Recep Çelik ve Onur İbrahimoğlu ile Yönetim Kurulu Gökhan Çakır’ın ziyaretinde KOTO Başkanı Bulut’la Meclis Başkanı Akın Doğan Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz ve Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı ve Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Erenkaya da bulundu. Genç MÜSİAD Heyeti ziyaret sonunda KOTO Başkanı Bulut’a anı armağanı takdim etti.