KOSTÜ Rektörü Prof. Bayram’dan KOTO Başkanı Bulut’a ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut’u KOSTÜ Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fuat Bayram ziyaret etti.

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu başkan yardımcıları Hüseyin Gezer ve Volkan Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akif Şen ve Yusuf Erenkaya’nında bulunduğu ziyarete Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Genel Sekreteri Ekrem Candar’da katıldı.

KOSTÜ Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fuat Bayram ziyarette eğitim çalışmaları ile ilgili bilgi verirken Kocaeli Ticaret Odası ile de işbirliği yapmak istediklerini vurgularken Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut’ta kentin eğitim hayatına değer katan KOSTÜ Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi ile ortak çalışma ve projelerde işbirliği yapılabileceğini söyledi.