KOSGEB ARGE ÜRGE VE İNOVASYON DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen yazıda, KOSGEB Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı Bilgilendirme Seminerinin, 23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 14:00'te internet üzerinden gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Yazıda ayrıca, KOSGEB’in, 2050 yılında sıfır karbon hedefine katkı sağlayacak Ar-Ge ve İnovasyon ile Ür-Ge projelerinin desteklenmesi için yeni bir çağrı başlattığı, KOSGEB ve TOBB iş birliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde, KOBİ'ler için Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Desteği kapsamında karbon emisyonu azaltılmasına yönelik 2 milyon TL'ye kadar destek sağlayan KOSGEB Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı yeni çağrısının anlatılacağı, seminer sonunda katılımcıların sorularının cevaplandırılacağı belirtilmektedir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,