Kocaeli Ticaret Odasının Ekim Ayı Meclis Toplantısında Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Üyesi Kadir Çetin, 11 Pişmaniye üreticisinin birararaya gelerek ‘Pişmaniye Üretim Tesisi’ inşaat çalışmalarının sürdüğünü Pişmaniye Kooperatifininde  kuruluş işlemlerinin tamamlandığını, her iki konuda da Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetimine gösterdikleri destek için teşekkür etti. Daha sonra söz alan Meclis Üyesi Yaşar Can’da pişmaniyeci esnafına dağıtılması için hijyen panelleri yaptırıldığını bunun içinde Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetimine teşekkür etti.

Kocaeli Ticaret Odasının Ekim Ayı Meclis Toplantısında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanırken Mevlid Kandilleri de tebrik edildi.