KOTO önerdi- gururlandıran öneri hayata geçti; Bu kupalar Şaban Sarıgülle anısına

Kocaeli Atlı Spor Kulübü'nü ağırlayan KOTO Başkanı Necmi Bulut ve Oda yönetiminin,14-15 Kasım 2020 tarihlerinde İzmit'te gerçekleşecek Binicilik Müsabakaları'nda kupaların KOTO'nun geçmiş dönem merhum Meclis Başkanı Şaban Sarıgülle anısına verilmesi önerisi hayata geçirildi. Kupalar, Oda ve iş dünyasına önemli emekleri geçen Sarıgülle anısına şampiyonlarla buluşacak.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Atlıspor Kulübü Başkanı Savaş Demirtaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Elif Sarıgülle Tan ile Özer Yılgın'ı ağırladı. Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Erenkaya’nın da yer aldığı ziyarette kentin binicilik sporundaki konumu, yeni müsabakalar ve iş dünyasının bu alandaki katkıları konuşuldu. Kocaeli'nin bu konuda önemli bir noktada olduğunu ifade eden Başkan Bulut, bu sporun kentimizle daha fazla anılması için çalışma yapılması gerekliliğini ifade etti.

KUPALAR SARIGÜLLE İÇİN...

Bu çalışmalardan birinin de, 14-15 Kasım 2020 tarihlerinde İzmit Fuariçi'nde gerçekleştirilecek binicilik müsabakalarında kupaların kentimizin değerleriyle şampiyonlara ulaştırılmasının önemine vurgu yapan Başkan Bulut, ilk adımın bu müsabakayla birlikte atılabileceğine değindi. Başkan Bulut ayrıca, burada verilecek kupaların yine kent ve iş dünyasına önemli katkıları bulunan KOTO'nun geçmiş dönem merhum Meclis Başkanı Şaban Sarıgülle anısına takdim edilmesi önerisinde bulundu. Başkan Bulut'un bu önerisi ivedilikle hayata geçti. Böylelikle, şampiyonlarla buluşacak kupalar hem Merhum Başkan Şaban Sarıgülle'nin anısını yaşatacak, hem de müsabakalara Kocaeli adına önemli bir imza atacak. Kocaeli Atlı Spor Kulübü'ne özel çalışma dolayısıyla teşekkür eden Başkan Bulut, kent adına başarılı bir müsabaka olmasını diledi.