Kefalet Sigortası Tanıtım Toplantısı

Sayın Üyemiz,

Bilindiği gibi 5 Aralık 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’nda yapılan değişiklikle firmaların ihalelere katılırken banka teminat mektubu yerine kefalet sigortası kapsamında düzenlenen kefalet senetlerini sunmalarına imkan tanındı. Bu kapsamda Quick Sigorta da Türkiye’de ilk defa kamu ihalelerinde kullanılmak üzere 'kefalet senetleri' düzenlemeye başladı.

Kefalet Sigortası ve ona bağlı Kefalet Senetlerinin özel sektörün teminat ihtiyacının karşılanmasında yeni ek bir kapasite oluşturmaktadır. Bu gereklilikten hareketle Quick Sigorta ve Odamız işbirliğinde 18 Haziran 2019 Salı günü saat 16:00’ de Odamız hizmet binasında “Kefalet Sigortası Tanıtım Toplantısı” düzenleyeceğiz.

Düzenleyeceğimiz toplantıya katılımlarınızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

Kocaeli Ticaret Odası