Kayacı ve Çuhadar’dan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kırılmaz’a ziyaret

KOTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Çuhadar, bir süre önce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Kırılmaz’ı ziyaret ederek, Kocaeli Ticaret Odası’nın ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti

Paydaş konumundaki kurum ve kuruluşlarla güçlü diyaloglar geliştiren Kocaeli Ticaret Odası, üyelerinin istek ve önerilerini de doğrudan iletme ortamı sunuyor. KOTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Çuhadar, bir süre önce ilimiz mesaisine başlayan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz’ı ziyaret ederek, hem ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti hem de Kocaeli ekonomisi ile ilgili kapsamlı bilgiler verdi. Kocaeli Ticaret Odası’nın, bu alandaki çalışmalarıyla ilgili de bilgi aktaran KOTO heyeti, müdürlüğün çalışmalarıyla ilgili de bilgi aldı. KOTO heyetine ziyaret dolayısıyla teşekkür eden İl Müdürü Kırılmaz, “Görüş ve önerileriniz bizler için önemli” dedi.