K3* (Yıldızlı) Yetki Belgesi

K3* Kamyonet ile  taşınma eşyası taşımacılığı   yapacak gerçek kişi (şahıs) ve tüzel kişiler için  verilen belge türüdür.

Ticari amaçla ; Toplam yüklü ağırlığı 3.500. Kg. geçmeyen taşıtlarla yapılan taşınma eşyası taşımacılığı  için  yetki belgesi ücretinde uygulanan indirim oranı %75 olarak belirlenmiştir.

• K3* Yetki Belgesi Ücreti: 2068.TL.
  • Taşıt Kartı Ücreti: 495.TL.  Araç başına taşıt kartı ücreti ödenir.
  • Yeni belge başvurularında odamızdan tarafından hizmet bedeli olarak belge ücreti 113TL, belgede kayıtlı araç başına 32TL alınmaktadır.
Önemli Not: Bankaya yatırılması gereken belge ve taşıt kartı ücretleri için Odamızdan ödeme numarası alınması gerekmektedir. Odamızdan ödeme numarası alınmadan yapılan ödemeler geçersiz olacaktır. Bu nedenle belge almak isteyenlerin Bankaya herhangi bir ücret yatırmadan önce Odamıza başvurmaları gerekmektedir.