Hindistan Bilişim Sektörü Bilgilendirme ve İşbirliği Semineri Hk.

Sayın Üyemiz,

Ticaret Bakanlığı tarafından Ticaret Müşavir ve Ataşeleri ile Türk iş dünyasını bir  araya getirmek üzere "Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler" toplantıları düzenlenmektedir. Bu kapsamnda 21 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 11:00'de Hindistan'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimiz ile bu ülkede iş yapmakta olan iş insanlarımızın konuşmacı olarak katılacağı e-sohbet toplantısının gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Online seminere kayıt “Microsoft Teams” uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Microsoft Teams uygulaması bilgisayarlara yüklenebileceği gibi web üzerinden de katılım mümkündür.

• 21 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek seminere kayıt için;

https://dtybs.ticaret.gov.tr/e-sohbetler/takvim/detay/hindistan-temsilcilerimiz-is-dunyamz-ile-bulusuyor/ linki tıklayınız.

Konuşmacılar

Aysun TİMUR - Yeni Delhi Ticaret Müşaviri -

Ali ÖZDİN - Yeni Delhi Ticaret Müşavir Yardımcısı -

Hüseyin AYDIN - Mumbai Ticaret Ataşesi -

Tuğrul TEKBULUT - Yönetim Kurulu Başkanı - Logo Yazılım Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Yücel ERBİLGİÇ - Türkiye Direktörü - Wipro

Bilgilerinize sunulur.