Günümüz dünyasında yerel ve uluslararası ticarette elektronik alışveriş oranının giderek artmakta olduğu gerçeğini görüyoruz. Bu kapsamda, hali hazırda ihracatçı olan veya ihracat potansiyeline sahip üyelerimizi e-ihracat alanında pazar paylarını genişletmelerini sağlayacak yeni enstrümanlar ile tanıştırmaya devam ediyoruz.

Odamız ve Trendyol iş birliği ile gerçekleşecek olan ‘’Güncel Verilerle e-ihracat ve Trendyol e-ihracat Modülü Bilgilendirme Toplantısı’’ konuşmacı olarak Trendyol Satış ve İş Geliştirme Müdürü Sayın Olcay Akgün’ün katılımlarıyla, 07.02.2024 Çarşamba günü saat 14.00’da Odamız Hizmet Binasında gerçekleştirilecektir.

Katılım sağlayacak olan firmalarımızın aşağıda verilen linki tıklayarak Katılımcı Bilgi Formunu doldurmalarını rica ederiz.

Katılımcı Bilgi Formu: