DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYESİ HK.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince tarafımıza tebliğ edilen yazıda; Milli Teknoloji Hamlesi’nde rol alacak gençlerin gelişimlerini sağlamak üzere; gençlerin ihtiyaç duyacakları fiziki imkanları, donanımları, eğitimleri ve atmosferi ülke genelinde yaygın bir şekilde sağlayabilmek amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve T3 Vakfı arasında 7 Kasım 2018 tarihinde ‘’81 ilde kurulacak 100 Deneyap Atölyesine ilişkin işbirliği Protokolü’’ imzalanmıştır.

Bu kapsamda 3. fazda açılacak olan 27 ildeki 36 Deneyap Teknoloji Atölyesi’nde verilecek ‘’Tasarım & Üretim’’, ‘’Robotik & Kodlama’’ ve ‘’Elektronik Programlama & Nesnelerin İnterneti’’ dersleri için eğitmenlik başvuru sürecinin başladığı bildirilmiştir.

Söz konusu sürece ilişkin bilgi notu, şartname ve duyuru afişleri ekte dikkatinize sunulmuştur. Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Kocaeli Ticaret Odası