Çek Yasası Mağdurları Platformu Temsilcileri KOTO’da Başkan Bulut’u ziyaret etti

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’u Türkiye çapında örgütlenen Çek Yasası Mağdurları Platformu Temsilcileri Haydar Zirek, Ay Gayrimenkul) , Mustafa İrşat Kanca (Kanca Dış Ticaret), Muammer Zora (Zoralar Mobilya), Tarkan Demirci (Wizotem Yapı) ziyaret etti.

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer ile Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akif Şen Yusuf Erenkaya’nın da katıldığı ziyarette Çek Yasası Mağdurları Platformu Temsilcisi Haydar Zirek, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’a konuyla ilgili bilgi verdi. Çek Yasası Mağdurları Platformu Temsilcileri olarak yaptıkları girişimleri ve yaşanan sıkınıtılarla çözüm önerilerini antattılar.