Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ile Meclis Başkanı Akın Doğan, Kocaeli Sanayi Odası ile Körfez Ticaret Odası’nın iftarına katıldı

KSO’DAN ÖNCE MECLİS SONRA İFTAR

Kocaeli Sanayi Odası, iftar programını aylık olağan oda meclis toplantısı sonrası gerçekleştirdi. Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul ve  Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun ev sahipliğinde, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ile Meclis Başkanı Akın Doğan yönetim kurulu ve meclis üyeleri de yer aldı.

KÖRFEZ TİCARET ODASI’NDAN GELENEKSEL İFTAR

Köfrez Ticaret Odası tarafından düzenlenen iftar yemeği, Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi. Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, ve Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ile Meclis Başkanı Akın Doğan yönetim kurulu ve meclis üyeleri de katıldı.