Başkanlar Bulut ve Doğan, Çizgi Üstünde 12. Sektörel Performans Ödül Töreni’ne katıldı

Başkanlar Bulut ve Doğan, Çizgi Üstünde 12.  Sektörel Performans Ödül Töreni’ne katıldı

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte, Marmara Bölgesinde faaliyet gösteren başarılı sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi amacıyla Kocaeli Sanayi Odası tarafından bu yıl 12.’si düzenlenen Çizgi Üstünde Sektörel Performans Ödül Töreni’ne katılarak, başarılı isimlere ödüllerini takdim etti

ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Wellborn Otel’de düzenlenen törene; Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu,  Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Akgün Altop, Anadolu Grubu Başkanı Tuncay Özilhan, Kibar Holding Ceosu Haluk Kayabaşı, ödül alacak firmalar ve çok sayıda sanayici işadamı katıldı. Başkan Bulut, tören protokolü ile birlikte ödül alan isimlere plaketlerini takdim etti.

ÖDÜL ALAN FİRMALAR

Büyük Ödüller;  Büyük Ölçekli Kuruluş kategorisinde; Mustafa Nevzat İlaç San. A.Ş., Kobi; Genmacs Otomasyon Mak. İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti.,  Ağaç ve Kağıt Ürünleri Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Adel Kalemcilik Tic. Ve San. A.Ş.,  Kobi Sanayi Sektörü; Montel Mobilya Tekstil Deri Tur. San. ve Tic. A.Ş.,  Gıda Sanayi Sektörü Kobi; Sarıbaş Tarım ve Süt Ürünleri Ltd. Şti., Elektrik Elektronik ve Otomasyon Ürünleri Sektörü Kobi; Eso Endüstriyel  Elektronik A.Ş., Motorlu Taşıt Servis Sanayi Sektörü Kobi; Nazer Otomotiv Pazarlama San. Tic. A.Ş., Yazılım Ürünleri Sektörü Kobi; Bimser Çözüm Yazılım Tic. A.Ş., İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Nuh Çimento Sanayi A.Ş., İlaç Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Onko İlaç San. ve Tic. A.Ş., Havacılık ve Savunma Sanayi Kobi; Aycan Havacılık San. ve Ltd. Şti.,  Tekstil Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Metraco İth. İhr. ve Tic. A.Ş.,  Plastik ve Kauçuk Ürünleri Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Pimtaş Pilastik San. Tic. A.Ş., Kobi; İmren Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti., Makine Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş;  Systemaıhsk Havalandırma Tic. San. A.Ş., Makine Sanayi Sektörü Kobi; ICM Makina ve Mühendislik  Ltd. Şti., Kimya Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş Hektaş Tic. A.Ş., Kimya Sanayi Sektörü Kobi; Malva Kozmetik Petr. Gıda Tur. İnş. İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti., Taşıt Araçları ve Yan Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Kordsa Teknik Tekstil A.Ş., Kobi; Üçel Kauçuk Taşıt Araçları Otomotiv Yedek Parça  San. Tic. A.Ş., Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Autoport Liman İşletmeleri A.Ş.,  Metal Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Demisaş Döküm Emaye Mamulleri San. A.Ş., Kobi;, Altaş Alüminyum İmalat San. ve Tic. A.Ş. Petrol ve Petrol Ürünleri Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş; Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş.’ye katılımcılar ve protokol üyeleri tarafından verildi. Protokol üyelerinin ödül alan firmalarla günün anısına toplu fotoğraf çekilmesinin ardından ödül töreni sona erdi.