Başkan Bulut, MARKA Yönetim Kurulu’nun Düzce’de yapılan toplantısına katıldı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Temmuz Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Düzce’de gerçekleştirildi

Toplantıya, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı,  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Yalova Valisi Muammer Erol, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu iştirak etti. Düzce’de gerçekleştirilen toplantıda; 2019 yılı Eylül ayı harcama ve faaliyetleri, aylık ekonomik görünüm raporu, 2019 yılı ilk 6 aylık birim ve genel faaliyet raporunun sunumu ve Ajansın katılım sağladığı fuarların değerlendirmesi yapıldı.