Başkan Bulut, ‘Halk Ekmek Büfesi’nin açılışına katıldı

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Fırıncılar Odası işbirliğiyle hayata geçirilen ‘Halk Ekmek Büfesi’nin açılışına katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Fırıncılar Odası’nın işbirliğiyle hayata geçirilen ‘Halk Ekmek’ uygulaması 2 Aralık 2019 Pazartesi günü itibariyle hayata geçirildi. Pilot bölge olarak seçilen ve Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit ilçesinde 8 ayrı noktaya koyulan ‘Halk Ekmek’ büfelerinin açılışı da törenle gerçekleştirildi. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’un da yer aldığı İzmit Anıtpark’taki halk ekmek satış noktasının açılışına Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı ile Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ve davetliler katıldı. Halk Ekmek’in tüm Kocaelililere hayırlı olmasını dileyen Başkan Bulut, uygulamanın tüm ilçelere yayılmasını beklediklerini ifade etti. Halk ekmeğin 200 gramının 1 liradan, 400 gram ekmeğin de 2 liradan satıldığı büfeler, sabah 07.00-09.00 öğlen 12.00-14.00, akşam 17.00-19.00 saatleri arasında satış yapacak.