KOTO Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirilen ve Cengiz Topel Havalimanı’nın nihai durumunun görüşüldüğü toplantıya katıldı.

Makam Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya ayrıca; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol, MARKA Genel Sekreteri  Mustafa Çöpoğlu, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat ve Cengiz Topel Havalimanı Müdürü Hakan Çelik de katıldı.

Vali Aksoy, Cengiz Topel Havalimanı’nda yürütülen çalışmalar hakkında ilgili kurum yetkililerinden bilgi aldıktan sonra, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonunun sağlanarak, hava limanının daha etkin bir şekilde kullanılması için gerekli çalışmaların yapılması talimatlarında bulundu.