Uluslararası gıda fuarlarının öncüsü ve en önemlilerinden biri olan ANUGA Gıda Fuarı 07 – 11 Ekim 2017 tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenecektir. Ülkemiz ihracatında önemli bir paya sahip olan gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerimize yönelik Odamız, %50 KOSGEB destekli fuar – iş gezisi organize etmektedir.

Uluslararası gıda sektörünün gelişmesinde ve yeni pazarlar açılmasında önemli bir rolü üstlenen ANUGA Fuarı aynı zamanda katılımcı ve ziyaretçi firmalara da birçok avantaj sağlamaktadır. Türk gıda ve içecek sektörü, fuarla birlikte son yıllarda büyük gelişmeler kaydetmiş, krizleri geride bırakmış ve bölge pazarındaki önemini artırmıştır. 2010 yılında 5,9 milyar dolar ihracat yapan gıda sektörü, tarımsal üretimimizin de gelişmesinde öncü sektör olmuştur.

Ana Ürün Grupları

Süt ve süt ürünleri, et ürünleri, şekerleme ürünleri ve çikolata, dondurulmuş hazır gıda, konserve ürünleri, doğal ve organik ürünler, gıda katkı ve yardımcı maddeleri, alkollü içecekler, alkolsüz içecekler, çay ve kahve ürünleri, dondurulmuş deniz ürünleri, bitkisel yağlar, zeytin, unlu gıdalar ve makarnalar, helal gıda ürünleri, reçel, bal, pekmez ve helva ürünleri, bakliyat, baharat, kuruyemişler, soslar, bebe gıdaları, yaş meyve, sebze ve diğer gıda ürünleri.

ÜCRETE DAHİL OLANLAR

• İstanbul SAW-Düseldorf-İstanbul SAW PegasusUçak Bileti
  • 4 Gece Mondial Hotel’de Konaklama
  • 4 Adet Otelde Alınan Sabah Kahvaltısı