Alibaba.com’a Avantajlı Üyelik ve e-İhracat Tanıtım Toplantısı

Sayın Üyemiz,

Kocaeli Ticaret Odası olarak üyelerimizin dijital dünyaya entegrasyonu için eğitimlerimize devam ediyoruz.

Küresel e-ticaret sistemi içerisinde güçlü bir yer edinmiş olan Alibaba.com'un Türkiye temsilcilerinden TradeFive iş birliğinde düzenleyeceğimiz bilgilendirme toplantısı zoom üzerinden 25 Ocak 2022 Salı günü saat 14.00’da gerçekleştirilecektir.

TradeFive CEO’su Emrah Cora’nın konuşmacı olarak katılacağı seminerin programında;

- İhracatçı sayımızı arttırmaya yönelik çalışmalar

- Yeni pazarlar ve yeni alıcılar yaratacak fırsatları bulma

- Alibaba.com’ un e-ihracat konusunda sağladığı fayda ve kolaylıklar

- Soru-Cevap

konuları ele alınacaktır. Ayrıca seminer bitiminde Alibaba.com tarafından Odamız üyelerine özel olarak gerçekleştirilecek kampanya fırsatlarına yer verilecektir.

Toplantıya aşağıda verilen bağlantıyı kullanarak katılabilirsiniz;

Webinar ID              : 854 8631 0944

Webinar Passcode : 212437

Webinar Hızlı Link: https://us02web.zoom.us/j/85486310944?pwd=bHFuV21kTDVHUWoyWEVMOGY3R2xKZz09

Ücretsiz gerçekleşecek ve Alibaba.com aracılığıyla yakalanabilecek yeni pazar ve yeni alıcı fırsatlarını konuşacağımız seminere kayıt yaptırmak için tıklayınız

Katılımlarınızı önemle rica ederiz.