Bilişim, Eğitim ve Büro Malzemeleri Grubu’nun yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası 15. Meslek Komitesi, Oda’nın nitelikli ara eleman yetiştirmek üzere mesleki eğitime kazandırdığı Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. 15. Meslek Komitesi’nden Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif Şen, Meclis Üyeleri Yıldırım Yılmaz, Fatih Ekinci, Komite Başkanı Handan Kümeli, komite Başkan Yardımcısı Mehmet Eray Camgöz ve Komite Üyesi İsmail Aydemir’in yer aldığı ziyarette KOTO Yönetim Kurulu üyesi Ziya Uludüz ve Okul Müdürü Özcan Bedel bilgi sundu. Gelecek döneminin kayıtlarının yapıldığı Özel KOTO AOSB Teknik Anadolu Lisesi’ni gezen 15. Meslek Komitesi, derslikler, atölyeler, laboratuvarlar, kütüphane, müzik odası ve toplantı salonunu detaylı inceleme fırsatı buldu.