(17. Meslek Komitesi) Nakliye ve seyahat acenteliği ilgili hibe ve destekler anlatıldı | Koto

Nakliye ve Seyahat Acenteliği Grubu’nun yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası 17. Meslek Komitesi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı; Komite Oryantasyonu kapsamında, Odamız Servislerinin ve Birimlerinin fiziki olarak tanıtımının yapılmasıyla başladı.

Komite üyelerine Odamız Servislerinin ve Birimlerinin yerinde tanıtımı yapılarak; Servis ve Birim sorumluları tarafından, gerçekleştirilen işler ve faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı.

17. Meslek Grubu’nu kapsayan; MARKA, KOSGEB ve İŞKUR’un sağlamış olduğu hibe ve destekler ile ilgili bilgi aktarımı sağlandı.

Toplantı, Odamız Araştırma ve Dış Ticaret Servisi tarafından, ilgili sektörü kapsayan söz konusu destekler ile yapılan bilgi paylaşımıyla sona erdi.