Tekstil ve Giyim Grubu’nun yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası 21. Meslek Komitesi aylık olağan komite toplantısını gerçekleştirdi.

Aralık ayı zaptının görüşülmesiyle başlayan toplantı, çeşitli kurum ve kuruluşlardan gelen talep ve önerilerin görüşülmesiyle devam etti.

Toplantı, KOSGEB İl Müdürü İbrahim Ustaömer’in “İş Birliği Güç Birliği Destek Programı” konulu sunumuyla devam etti.

Ayrıca, 2019 yılı içerisinde düzenlenmesi planlanan KOTEV eğitimleri kapsamında, firmalara özel eğitim açılabileceği, söz konusu eğitimlerin açılabilmesi için firma çalışanlarından asgari 10 personelin katılım sağlaması gerekliliği hakkında bilgi verildi. KOTEV, Ocak ayı eğitim takvimi hakkında da bilgi sunuldu.

Teklif ve temenniler bölümünde ise;

• 2019 yılı yurt içi ve yurt dışı fuar takvimi,
  • 23-27 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de gerçekleşecek EVTEKS 2019 – 25. İstanbul Ev Tekstili Fuarı
  • 14-17 Mayıs 2019 tarihleri arasında Almanya’da gerçekleşecek Teknik Tekstil Ürünleri, Üretim Teknolojileri fuarı katılımları görüşüldü.